De juiste keuze voor tegel- en klinkerwerken

Rilo - Tegel- & klinkerwerken

Bij Rilo krijgen uw vloeren, binnen en buiten, de aandacht die ze verdienen. We voeren niet alleen grondwerken uit, maar zijn ook specialist in tegel- en klinkerwerken in Schilde en omgeving.

Wand- en vloertegels

Een vloer leggen vraagt de nodige kennis van zaken en de hulp van een ervaren vakman. Als professionele tegelzetter en vloerder beschikken we over de nodige knowhow om al uw vloeren te plaatsen. Ook wanden kunnen door ons perfect betegeld worden. U kiest de materialen en wij zorgen voor perfect geplaatste wanden en vloeren in alle ruimtes. Uw badkamer volledig laten betegelen? Wij doen het met plezier.

Klinkerwerken

Ook voor de inrichting van uw buitenruimte kunt u op ons rekenen. Zo plaatsen we opritten, terrassen, tuinpaden, alles wat met verhardingen te maken heeft. Net zoals bij binnenvloeren hebt u de keuze uit een groot assortiment materialen. Denk daarbij aan natuursteen, betonklinkers, steenklinkers,... Uiteraard spreekt het voor zich dat wij een volledig afgewerkt product afleveren, inclusief alle voorbereidende grondwerken.

Geniet van ons vakmanschap

Rilo hecht veel belang aan kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad en dat is dan ook wat wij onze klanten beloven. Onze realisaties kunnen dit alvast bewijzen. Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte in provincies Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen. Aarzel niet en contacteer ons.